آموزش وردپرس – معرفی برگه‌ها

This entry is part [part not set] of 22 in the series آموزش کامل وردپرس

برگه‌ها از لحاظ ساختار و ایجاد بسیار شبیه به نوشته‌ها هستند. ما در هر دو موارد مشترکی مانند عنوان، محتوا و اطلاعاتی را داریم که باعث می‌شوند بسیاری از کاربران در کاربرد برگه‌ها دچار شک و تردید شوند. اما بین برگه‌ها و نوشته‌ها بدون شک تفاوت‌هایی وجود دارد، در غیر اینصورت دو بخش مجزا برای آنها در نظر گرفته نمی‌شد. برای آشنایی با این تفاوت‌ها و کاربردهای اصلی برگه‌ها با ما همراه باشید.

قبل از اینکه به سراغ این بررسی برویم، بهتر است که ابتدا صفحه ایجاد یک برگه را مشاهده کنید. برای این منظور از پنل پیشخوان وردپرس به مسیر برگه‌ها / افزودن برگه  مراجعه کنید. اکنون باید صفحه‌ای مانند تصویر زیر را مشاهده کنید:

ایجاد برگه‌ی تازه وردپرس

همانطور که مشاهده می‌کنید، کادر عنوان، ویرایشگر متنی و جعبه انتشار مواردی هستند که در افزودن نوشته هم وجود دارند. حال اگر با کمی دقت نگاه کنید، متوجه یکسری تغییرات در جعبه‌ها خواهید شد! بله دیگر خبری از جعبه‌های طبقه بندی محتوای در وردپرس یعنی دسته‌ها و برچسب‌ها نیست. هر چند که برای مرتب سازی برگه‌ها نیز راه کاری تحت عنوان برگه مادر جایگزین شده است، اما عملکرد آن با ویژگی طبقه بندی بسیار متفاوت می‌باشد.

اغلب از برگه‌ها جهت انتشار محتوای همیشه ثابت استفاده می‌شود. بهترین مثال برای این مورد صفحات «درباره ما»، «تماس با ما» و حتی برای فروشگاه‌های اینترنتی «راهنمای خرید از سایت» می‌باشد. سال بعد دیگر شما برگه‌ای مانند «راهنمای خرید از سایت ۹۸» و یا «تماس با ما سال ۹۸» ایجاد نخواهید کرد! حتی می‌توان گفت که برگه‌ها به لحاظ تعامل با کاربران تفاوت‌هایی دارند. در بسیاری از سایت‌ها امکان ثبت دیدگاه برای برگه‌ها غیرفعال است و احتمالا شما هم تمایلی نداشته باشید که بازدید کنندگان در صفحه قوانین اقدام به ثبت دیدگاه کنند! بنابراین، برگه‌ها در مقایسه با نوشته‌ها از اشتراک گذاری پایینی در شبکه‌های اجتماعی برخوردارند.

با این شرایط شاید بگویید برگه‌ها کاربردی نیستند.اما، از برگه‌ها می‌توان جهت طراحی صفحات سایت استفاده کرد. برخلاف نوشته‌ها می‌توان برای تک به تک برگه‌ها قالب و ساختار اختصاصی تعریف کرد تا جدا از ساختار پیش‌فرض پوسته محتوا را نشان دهند. بنابراین می‌توان گفت که برای انتشار محتوا در یک سایت وردپرسی می‌توان از نوشته‌ها و یا برگه‌ها استفاده کرد. اینکه بخواهید از کدام روش استفاده کنید، کاملا به خودتان بستگی دارد و تفاوت چندانی در خروجی کار وجد ندارد.

برای تصمیم‌گیری راحت‌تر شما ما یک مقایسه ساده بین نوشته‌ها و برگه‌ها آماده کرده‌ایم:

ویژگی نوشته‌ها

  • نوشته‌های وردپرس جنبه بلاگ سایت را نشان می‌دهد.
  • نوشته‌ها امکان فهرست شدن از طریق زمان انتشار، دسته‌ها، برچسب‌ها و حتی آرشیو را دارند.
  • نوشته‌ها اخبار و یا اطلاعات بروزی در مورد یک موضوع مشخص هستند.
  • نوشته‌ها فید RSS سایت را تشکیل می‌دهند. بدین طریق افرادی که عضو فید RSS سایت شوند، محتوای نوشته‌ها را دریافت خواهند کرد.
  • نوشته‌ها از پوسته اصلی سایت جهت نمایش محتوا استفاده می‌کنند.

 

ویژگی برگه‌ها

  • برگه‌ها جهت انتشار محتوای ثابت مانند «درباره ما»، «تماس با ما» و موارد مشابه دیگر استفاده می‌شوند.
  • برگه‌ها بر اساس تاریخ انتشار لیست نمی‌شوند و از طریق برچسب‌ها و دسته‌ها نمی‌توان طبقه بندی کرد.
  • برگه‌ها از سلسله مراتب پشتیبانی می‌کنند. این کار از طریق انتخاب یک برگه به عنوان مادر قابل انجام است. برای نمونه شما می‌توانید برگه‌ای با نام درباره من داشته باشید و برای این برگه، زیر برگه‌هایی با نام‌های دوران کودکی و سابقه کاری بسازید.
  • برگه‌ها با توجه به ماهیت ایستا که دارند و در فید RSS منتشر نمی‌شوند.
  • برگه‌ها می‌توانند قالب جداگانه برای خود داشته باشند.

در انتها لازم به ذکر است که در ایجاد برگه‌ها هیچ محدودیت تعدادی وجود ندارد (همانند نوشته‌ها) و به هر میزان که نیاز داشته باشید، می‌توانید برگه جدید ایجاد کنید.

Series Navigation

آموزش طراحی وب و برنامه نویسی وردپرس آموزش وردپرس

To top
ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید

با ورود یا ثبت نام شما قوانین کراسنو را قبول دارید

برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد